Riolering verstopt

wc verstopt

Riolering verstopt?

Is uw riolering verstopt? Dit is te herkennen aan voornamelijk stank en wateroverlast. Het stinkt in huis en het water in uw afvoeren lopen niet goed weg. Een erg vervelend probleem wat snel verholpen moet worden! Weet dat Rioolservice Brabant 24/7 voor u klaar staat. Of u nou in regio Breda, Bergen op Zoom of Roosendaal woont, onze loodgieters staan voor u klaar.

Bel ons direct

Hoe kan riolering verstopt raken?

Een riool verstopping kan veel verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een opstopping door toiletpapier, vuil, vet of voorwerpen die per ongeluk in de toiletpot of afvoer terecht zijn gekomen. Soms komt het ook wel eens voor dat ingegroeide boomwortels een verstopping of beschadigde riolering kan veroorzaken.

Verstopte riolering verhelpen

Door middel van een camera inspectie wordt in beeld gebracht waar de verstopping zich in het riool bevindt. Een verstopte riolering kan vervolgens verholpen worden door middel van doorspoelen met hoge druk. Afhankelijk van waar de verstopping zit, gebeurt het doorspuiten via de kruipruimte, of direct via de toiletpot. Onze loodgieters gebruiken hier natuurlijk professionele apparatuur en gereedschappen voor.

Riolering verstopt? Hulp is onderweg

Schakel altijd een professioneel ontstoppingsbedrijf in om een verstopte riolering te verhelpen. Dan weet u zeker dat het probleem goed en kundig opgelost wordt en u echt van het probleem af bent.


Veelgestelde vragen

Wat kost een loodgietersbedrijf?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat een loodgietersbedrijf in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren door een loodgietersbedrijf?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Dit zeggen onze klanten