Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf

Op zoek naar een betrouwbaar loodgietersbedrijf? Bel dan snel de specialisten van Rioolservice Brabant, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat de verstopping in bijvoorbeeld de keuken of wc zo snel mogelijk verholpen is. Rioolservice Brabant werkt uitsluitend met professionele en gediplomeerde ontstoppers en we hanteren vaste prijzen, zo weet u in ieder geval waar u aan toe bent.

Bel ons direct

Loodgietersbedrijf nodig?

Het kan natuurlijk gebeuren dat de kraan lekt of het water opeens niet meer weg loopt uit de gootsteen. Wat doet u dan? Grote kans is dat u een loodgieter belt om dit probleem op te lossen. En Iedereen wil natuurlijk het liefst een betrouwbare én goedkope loodgieter inschakelen. Maar er zijn zoveel loodgietersbedrijven hier in regio werkzaam: en hoe weet je nu zeker dat je te maken hebt met een goede en betrouwbare loodgieter? Tips om goede loodgieter te vinden:

 • Via een bekende. Vraag vrienden en bekenden of zij een loodgietersbedrijf kunnen aanbevelen
 • Via de branchevereniging. Kies voor een lid van branchevereniging Techniek Nederland
 • Via internet. Kijk eens op ontstoppingsbedrijven.nl
 • Check op reviews

Loodgieters in de buurt

Rioolservice Brabant is hét loodgietersbedrijf voor problemen met de afvoer in uw keuken of badkamer in de regio Roosendaal, Breda, Waalwijk en Bergen op zoom. Hangt er een rioollucht in huis of is er wateroverlast? Onze deskundige loodgieters zijn pas tevreden als alle verstoppingen naar tevredenheid zijn verholpen. De Rioolservice Brabant ontstoppingsdienst staat voor:

 • Gedegen onderzoek
 • Passende en blijvende oplossingen
 • Duidelijke communicatie
 • Vaste tarieven
 • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbare ontstoppingsdienst

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om uw gootsteen of wc te ontstoppen. Wil je meer informatie of onze ontstoppingsdienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl Zo weet u zeker dat u te maken heeft met en gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost een loodgietersbedrijf?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat een loodgietersbedrijf in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren door een loodgietersbedrijf?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

 • Eerst onderzoeken we het probleem
 • We communiceren een duidelijke prijs
 • Na akkoord verhelpen we het probleem
 • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Dit zeggen onze klanten