Rioolprobleem in Dongen?

rioolprobleem in dongen

Rioolservice Brabant voor riool ontstoppen in Dongen en omgeving

Heeft u een rioolprobleem in Dongen? Wij van Rioolservice Brabant reinigen en ontstoppen uw riool van huisaansluiting tot aan hoofdriool. In de meeste gevallen is dat al binnen één uur gebeurd omdat wij afvoersystemen en rioleringen ontstoppen met behulp van verenmachines en waterdruksystemen.

Maar onze specialisten bieden u in (omgeving) Dongen ook andere rioolservice. In onze moderne bedrijfswagens met volledig uitgeruste inrichtingen, heeft Rioolservice Brabant altijd de nodige apparatuur bij zich voor het oplossen van uw rioolprobleem in Dongen, Oosterhout of wijde omgeving. Ook camera inspecties voeren wij uit. Dat is goed te weten als u in Dongen woont en uw riolering grondig laat inspecteren voordat u bijvoorbeeld een huis koopt. Met de rioolcamera ziet u ieder verborgen gebrek en kan het riool aangepakt worden voordat u koopt. Bel 0162-241006 voor expertise in rioolproblemen of kijk op de website.

Bel ons direct

Rioolprobleem in Dongen? Rioolservice Brabant is goed en snel bij riool ontstoppen in Dongen en omgeving

Bel de specialist riool ontstopper voor uw rioolprobleem in Dongen. Bel Rioolservice Brabant! Noteer daarom ons nummer 0162-241006 en plak het in de meterkast, op de koelkast of prikbord. U zit dan niet onthand, bij acute rioolproblemen. Onze tarieven staan op onze website en zijn in vergelijking met de concurrentie scherp te noemen. Daarnaast is onze tarievenstructuur transparant en zonder verborgen kosten. Als u onze rioolservice nabij Dongen inschakelt op ongebruikelijke tijden, betaalt u extra. U moet denken aan de volgende toeslagen:

  • zaterdag en in de avond 50%
  • zaterdagavond, zondag en in de nacht 100%
  • feestdagen 200%

Meer informatie over uw rioolprobleem in Dongen?

Rioolservice Brabant staat klaar met tips ter voorkoming van rioolproblemen. Check onze website of stel uw vraag via ons contactformulier. Wij reageren snel en horen graag! Meld directe rioolproblemen op 0162-241006. Wij komen direct met één van onze volledig uitgeruste bedrijfswagens!

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!


Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten