Rioolinspectie

riool inspectie met camera

Rioolinspectie

Op zoek naar een betrouwbare partij voor een rioolinspectie? Bel dan snel de specialisten van Rioolservice Brabant, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Heeft u regelmatig last van een borrelende afvoer, rioollucht in huis, een verstopt toilet of een wasbak waarin water niet goed wegloopt? Bij terugkerende rioleringsproblemen is het belangrijk om een rioolinspectie uit te laten voeren.

Bel ons direct

Camera inspectie riool

Met een rioolinspectie kan nauwkeurig in kaart worden gebracht of en waar er zich een probleem voordoet. Rioolservice Brabant heeft jarenlange ervaring met rioolinspecties. Met behulp van een speciale camera kunnen we in uw riool kijken of er scheuren, verborgen lekkages of blokkades zijn.

Wanneer er sprake is van stankoverlast, maar we met de camera geen zichtbare breuken kunnen ontdekken, maken we gebruik van rookdetectie. Zo kunnen we het probleem alsnog vaststellen, zonder sloop- of breekwerk. Onze servicegerichte vakmensen zullen vervolgens samen met u overleggen over de beste manier om het probleem op te lossen.

Kosten rioolinspectie

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. Rioolservice Brabant staat voor:

  • Vakkundig onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbaar voor rioolinspectie

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om het probleem met uw riool zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie of onze rioolinspectiedienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf voor uw rioolinspectie. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten