Vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser verstopt

Vaatwasser verstopt

Is uw vaatwasser verstopt? Bel dan snel de specialisten van Rioolservice Brabant, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat de verstopping in uw vaatwasser zo snel mogelijk verholpen is en u weer kunt genieten van een schone vaat. Rioolservice Brabant werkt uitsluitend met professionele ontstoppers en we hanteren vaste prijzen, zo weet u in ieder geval waar u aan toe bent.

Bel ons direct

Vaatwasser ontstoppen

Een vaatwasser die vol met water staat kan heel vervelend zijn. Dit kan een probleem zijn met de afwasmachine, maar vaak betekent dit dat de afvoer van de vaatwasser verstopt is. Rioolservice Brabant is hét ontstoppingsbedrijf voor problemen met de afvoer van uw vaatwasser. Hangt er een rioollucht in huis of is er wateroverlast? Onze deskundige monteurs zijn pas tevreden als alle verstoppingen naar tevredenheid zijn verholpen.

Kosten vaatwasser ontstoppen

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. De Rioolservice Brabant ontstoppingsdienst staat voor:

  • Gedegen onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbare ontstoppingsdienst vaatwasser verstopt

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om het probleem met uw vaatwasser die verstopt is zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie of onze ontstoppingsdienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten