Ontstoppen

Ontstoppen

Ontstoppen

Op zoek naar een loodgieter om uw riool te ontstoppen? Bel dan de specialisten van Rioolservice Brabant, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat u snel van uw rioolprobleem af bent. Rioolservice Brabant werkt uitsluitend met professionele ontstoppers en hanteert vaste prijzen, zo weet u waar u aan toe bent.

Bel ons direct

Rioolontstopping

Is uw riool verstopt? Dan zult u last hebben van het feit dat het water niet goed wegloopt. Vaak zit het probleem dan in de afvoer, maar het probleem kan ook dieper in uw leiding zitten. Rioolservice Brabant is een gespecialiseerd bedrijf voor alle ontstoppingen van bijvoorbeeld uw wc, bad of douche. Ook voor het ontstoppen van uw gootsteen of riool bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u stankoverlast of wateroverlast? Onze deskundige loodgieters lossen het probleem voor u op.

Kosten riool ontstoppen

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we er samen voor dat het probleem écht opgelost wordt en er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. Want de Rioolservice Brabant ontstoppingsdienst staat voor:

  • Gedegen onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbare ontstoppingsdienst

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om het probleem met uw riolering zo snel mogelijk op te lossen. Meer weten over het ontstoppen of onze ontstoppingsdienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met en gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten