Rioollucht

Rioollucht

Rioollucht

Heeft u last van rioollucht in huis? Bel dan de specialisten van Rioolservice Brabant, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij zorgen ervoor dat u snel van uw rioollucht in huis af bent. Rioolservice Brabant werkt uitsluitend met professionele loodgieters en hanteert vaste prijzen, zo weet u waar u aan toe bent.

Bel ons direct

Rioollucht in huis verwijderen

Een rioollucht in huis is erg vervelend. Meestal is stank een teken dat er een probleem is met de riolering. Door het riool te laten onderzoeken kan de onderliggende oorzaak opgezocht worden.

Mogelijke oorzaken rioollucht in huis

De rioollucht in huis kan verschillende oorzaken hebben. Ruikt u een grondlucht in de wc? Dan kan het zijn dat het probleem zich in de afvoer van het fontein of in de buis van de wc zelf bevindt. Hangt er een rioollucht in de badkamer? Dan zou het probleem mogelijk in de afvoer van de wastafel, douche of bad kunnen zitten. Ook kan er iets mis zijn met de algemene ontluchting of met de riolering onder het huis.

Rioolservice Brabant helpt u graag om het rioollucht probleem in huis aan te pakken. Onze experts zijn pas tevreden als alles naar tevredenheid is verholpen.

Kosten rioollucht in huis verhelpen

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. Rioolservice Brabant staat voor:

  • Gedegen onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbaar

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om een rioollucht probleem zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie of onze rioolinspectiedienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten