Riool reparatie

riolering ontstoppen

Riool reparatie

Problemen met het riool in of om uw woning kunnen zowel water- als stankoverlast geven, dit kan erg vervelend zijn. Daarom is het belangrijk dat het probleem snel verholpen wordt. De oorzaak van het probleem kan te maken hebben met een beschadigde rioolbuis, door bijvoorbeeld verstoppingen, veroudering, of invloeden van buitenaf zoals ingroei van boomwortels. In dit geval is riool reparatie noodzakelijk.

Heeft u last van rioollucht in huis, een hardnekkige verstopping of een plotselinge lekkage? Bel dan de specialisten van Rioolservice Brabant, wij staan 24 uur per dag voor u klaar! Wij gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem en indien nodig gaan wij over tot riool reparatie. Rioolservice Brabant werkt uitsluitend met professionele loodgieters en hanteert vaste prijzen, zo weet u waar u aan toe bent.

Bel ons direct

Lekkage riool repareren

Een lekkage in of om uw huis is iets waar u niet op zit te wachten. Naast de wateroverlast die gepaard kan gaan met een riool lekkage brengt dit ook stank met zich mee. De specialisten van Rioolservice Brabant zullen uw rioolbuis repareren om dit probleem te verhelpen. Soms kan de riool reparatie van binnenuit, dit voorkomt eventuele graafwerkzaamheden. Wij zullen altijd eerst een grondige inspectie uitvoeren en daarna de beste riool reparatie oplossing samen met u bespreken.

Riool reparatie kosten

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte bijkomende kosten zijn waar u niet op zit te wachten. Rioolservice Brabant staat voor:

  • Gedegen onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbaar

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om het probleem met uw riool zo snel mogelijk op te lossen. Meer informatie over riool reparatie of onze rioolinspectiedienst meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten