Riolering aanleggen

RIOLERING AANLEGGEN

Riolering aanleggen

Op zoek naar de beste partij voor het aanleggen van een riolering? Neem dan contact op met Rioolservice Brabant. Wij zijn een gespecialiseerd rioleringsbedrijf voor het vakkundig aanleggen van uw riool of afvoer. Rioolservice Brabant werkt uitsluitend met vakmensen. Wij hanteren vaste prijzen, zo weet u waar u aan toe bent.

Bel ons direct

Aanleg riolering

Een riolering aanleggen is een omvangrijk project. Wij adviseren dan ook om dit altijd te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Zo weet u zeker dat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Een riolering die op de juiste wijze aangelegd is heeft een optimale doorstroming van het afvalwater. Deze doorstroming is van groot belang, zo worden problemen met verstoppingen en rioolstank voorkomen.

Afvoer aanleggen

Wilt u een wc afvoer, badkamer afvoer, of keuken afvoer laten aanleggen? Ook hiervoor bent u bij Rioolservice Brabant aan het juiste adres. Als u bijvoorbeeld op het punt staat om een nieuwe keuken, badkamer of toilet te gaan plaatsen mag een goed werkende afvoer natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen ervoor dat de afvoer naar wens wordt aangelegd, en sluiten deze direct aan op de hoofdafvoerleiding.

Kosten riolering aanleggen

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens onze vaste principes. Zo zorgen we er samen voor dat uw riolering of afvoer naar wens aangelegd wordt. Daarnaast hoeft u geen onverwachte bijkomende kosten te verwachten, daar zit u niet op te wachten. Rioolservice Brabant staat voor:

  • Gedegen onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven, dus geen verrassingen
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbaar

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om het probleem met uw riolering zo snel mogelijk op te lossen. Wilt u meer informatie over een nieuwe afvoer, riolering aanleggen of meteen een afspraak maken? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten