Ontstoppingsdienst riool

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst nodig? Bel de specialisten van Rioolservice Brabant, we staan 24 uur per dag voor u klaar! Dan bent u snel van het probleem met uw riolering of afvoer af. Wij werken uitsluitend met professionele ontstoppers en hanteren vaste prijzen, zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Bel ons direct

Ontstoppingsdienst riool verstopt

Een overstromend toilet of riolering die niet goed wegloopt. Allemaal vervelende problemen die de nodige overlast met zich mee kunnen brengen. Niet alleen wateroverlast, maar ook stankoverlast ligt op de loer. Wanneer u ons belt, lost een van onze deskundige monteurs het probleem voor u op.

Omdat iedereen graag weet waar hij aan toe is, werken wij altijd volgens vaste principes. Zo zorgen we er samen voor dat het probleem écht opgelost wordt en u geen torenhoge rekening krijgt waar u niet op zit te wachten. Want de Rioolservice Brabant ontstoppingsdienst staat voor:

  • Gedegen onderzoek
  • Passende en blijvende oplossingen
  • Duidelijke communicatie
  • Vaste tarieven
  • Sloop- en breekwerk zoveel mogelijk voorkomen

24/7 beschikbare ontstoppingsdienst

Onze monteurs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om het probleem met uw riolering zo snel mogelijk op te lossen. Benieuwd naar onze ontstoppingsdienst of wilt u deze meteen inschakelen? Bel ons gerust: 0165 – 32 95 37.

Aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om u van de beste service en dienstverlening te verzekeren, is ons bedrijf aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf. We zijn dan ook trots dat wij dit keurmerk mogen dragen.


Veelgestelde vragen

Wat kost een loodgietersbedrijf?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat een loodgietersbedrijf in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren door een loodgietersbedrijf?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Dit zeggen onze klanten