Riool verstopt? Riool ontstoppen in Oosterhout

RIOOLPROBLEMEN IN DEN BOSCH? RIOOLSERVICE BRABANT HELPT U DIRECT!

Afvoer en riool ontstoppen in Oosterhout

Wilt u uw riool in Oosterhout snel en perfect laten ontstoppen? Bijvoorbeeld omdat uw wc-water te langzaam of helemaal niet wegspoelt? Of omdat uw spoelbak een borrelend geluid maakt? Of omdat het spoelwater van uw afwasmachine omhoog komt in de gootsteen? Dan heeft u een dringend rioolprobleem waarvoor u een snelle oplossing zoekt. Een verstopping komt immers nooit gelegen. De oplossing gelukkig wel. In de omgevingen van Oosterhout is dat Rioolservice Brabant. Wij komen op dezelfde dag bij u langs om uw riool professioneel en voor een eerlijke prijs te ontstoppen.

Bel ons direct

Oorzaak rioolverstopping

Een verstopping ontstaat bijna nooit spontaan. Dat is goed nieuws, want het betekent dat u deze in veel gevallen kunt voorkomen en dat ontstoppen dan niet nodig is. We geven u graag een aantal tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen.

Ervaring met rioolverstoppingen in Oosterhout

Dagelijks ontstoppen wij rioolsystemen in Oosterhout. Wij zijn hierdoor bekend met de schadelijke effecten van jarenlange ophopingen van zeep- en vetresten. Ook andere oorzaken van rioolverstoppingen, zoals materialen die niet in de riolering thuis horen, of verzakkingen en breuken zijn wij gewend. Deze laatste oorzaak zien we vaak tijdens het ontstoppen van oudere rioleringen in Oosterhout, omdat deze zijn gemaakt van andere (verouderde) materialen. Het is essentieel om deze te laten vervangen, anders blijven er verstoppingen ontstaan.
Ontstoppen riool

Wij ontstoppen en reinigen uw riool in Oosterhout tot aan de huisaansluiting van het hoofdriool. Meestal is dit al binnen één uur gebeurd. Afvoersystemen en rioleringen ontstoppen wij met behulp van verenmachines en waterdruksystemen. Maar ook als er meer aan de hand is, en dit om andere technieken vraagt, kunnen wij ieder probleem vaak direct oplossen. Hiervoor hebben onze specialisten alle nodige expertise, en bovendien moderne bedrijfswagens met volledig uitgeruste inrichtingen. Dus welk probleem u ook heeft, alle nodige apparatuur voor het ontstoppen is aanwezig.

Garantie

Wij adviseren u na het verstoppen een camerainspectie uit te laten voeren. Alleen dan weet u zeker dat er niet nog meer problemen in uw afvoer of riolering zitten. Bovendien geven we u dan garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, mits de riolering geen gebreken vertoont.

Verhuizen

Wij raden u aan om uw riolering grondig te laten inspecteren voordat u een huis koopt in Oosterhout. Indien gewenst maakt Rioolservice Brabant hiervan opnamen met de rioolcamera, zodat u bewijsmateriaal heeft voor een eventuele claim bij de gemeente of de vorige huiseigenaren (bijvoorbeeld bij verborgen gebreken).

Ken uw riool!

Informeer bij de verkoper ook naar de ligging van uw riool. Dit is handig bij verbouwingen of de aanleg van uw tuin of terras. Controleer tevens de conditie van de riolering wanneer u uw nieuwe tuin of terras aanlegt. En zorg er tenslotte voor dat de aanleg voorziet in gemakkelijk bereikbare ontstoppingspunten in het riool. Want hiermee hoeft u niet uw gehele tuin of terras open te breken wanneer u uw riool wilt laten ontstoppen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.


Veelgestelde vragen

Wat kost het ontstoppen van riool of afvoer?

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.
Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eerst onderzoeken we het probleem. We communiceren een duidelijke prijs. Na akkoord verhelpen we het probleem. U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN.

Waarom een riool of afvoerinspectie laten uitvoeren?

Wij brengen met onze inspectie uw problemen nauwkeurig in beeld met een speciale kleurencamera. Dit maakt het mogelijk om snel de beste reparatiemethode te bepalen en uit te voeren. Het bespaart dus uiteindelijk tijd én geld!

Meer informatie

Werkwijze verstoppingen

  • Eerst onderzoeken we het probleem
  • We communiceren een duidelijke prijs
  • Na akkoord verhelpen we het probleem
  • U rekent eenvoudig af met behulp van onze mobiele PIN

Verstopping? Bel ons op 0165 – 32 95 37

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van €75,- gedurende het eerste uur (regio afhankelijk), inclusief voorrijkosten. Bekijk tarieven.

Voor de aanleg van een nieuw riool of afvoer, vraagt u eenvoudig eerst online een offerte aan.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar

keurmerk ontstoppingsbedrijven

 

Ons ontstoppingsbedrijf is aangesloten bij ontstoppingsbedrijven.nl

Om alle betrouwbare, geregistreerde rioleringsbedrijven in één oogopslag weer te geven en u te behoeden voor malafide bedrijven checkt u ontstoppingsbedrijven.nl

Beoordelingen

Dit zeggen onze klanten